The story of.. Styles And More

Het begin van Styles And More

Welkom bij Styles And More! Mijn naam is Samantha en mijn passie voor fashion begon al toen ik als klein meisje door mijn moeder werd meegenomen in de wereld van uiterlijke verzorging en het gevoel van zelfvertrouwen dat een goede outfit kan geven.

 

Onze passie en missie

Voor mij draait alles om de kracht van kleding om je zelfverzekerd en stralend te laten voelen. Het idee om bij Styles And More een plek te creëren waar meiden zichzelf en uniek mogen voelen, is geweldig. Zo is Styles And More ontstaan!

 

Onze unieke aanpak

Bij Styles And More hebben we een unieke aanpak waarbij positiviteit en gezelligheid altijd centraal staan, dat maakt ons authentiek. In alles wat we doen, van het volgen van de laatste trends tot het online zetten van onze collecties, doen we met liefde en passie. En gelukkig met meiden die me dierbaar zijn, want samenwerken met mensen waar je om geeft, maakt alles nog leuker!

 
Kwaliteit en betaalbaar

 Ontdek onze passie voor kwaliteit zonder dat het een rib uit je lijf kost! Onze kleding is een perfecte mix van prachtige materialen en goede prijzen. Elk item wordt zorgvuldig geïnspecteerd, gevoeld en getest voordat het online verschijnt. En dat zie je terug in onze lage retourpercentages, veel happy customers! 

Jouw ervaring bij ons

We doen ons best om een gezellige en vertrouwde sfeer voor onze bezoekers te creëren. Vanaf het moment dat je op onze website komt, willen we dat je je meteen thuis voelt. Onze kleding wordt niet alleen snel thuis bezorgd, maar geleverd als een speciaal cadeautje dat je met veel plezier mag uitpakken.

Onze visie draait helemaal om jou - we willen dat je straalt en zelfverzekerd bent, zowel in onze kleding als in het dagelijks leven.

 

"In onze wereld draait alles om positiviteit, gezelligheid en passie. Dus, of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit of gewoon een beetje zelfvertrouwen wilt tanken, bij Styles And More zit je goed! 💘" - Sam